Pozdrav od Eduarda:-)

12.09.2017 13:36

Tak jsme dostali velmi pěkný mailík od majitelka našeho "černouška", třetího narozeného štěňátka, který dostal ve svém domově jméno Eduard, alias Edík:-)

Každého chovatele potěší, když se jeho štěňátka dostanou do milujících rukou a kduž k tomu mají navíc nádhernou přirodu kolem sebe k dispozici, porozumění majitelů pro jeho vlohy a náturu jezevčíka, je radost o to větší!

Dovolím si citovat pár řádek z mailu od jeho majitelky:

"Eddie jak je hodně tmavý, je to mazlík,na lidi nějak neštěká,má rád děti,každého by nejraději olizoval... Naše kočky snáší v pohodě,jsou kamarádi... cizí kočky nemusí, prohání je, a bohužel nemusí ani slepice, takže musíme dávat pozor, aby se k nim nedostal. 

Doufám,že se Vám fotky budou líbit,on je jak pytel blech a venku, pokud není na vodítku, nevydrží sedět v klidu, foťák považuje za další hračku, takže vyfotit ho, to je umění..Taky nemá učesané uši,nevím proč nesnáší kartáč,vždycky přijde z procházky plný kuliček a pak je to boj ho učesat,ale jinak je to fešák,na sluníčku se vždycky krásně leskne.Je to prostě náš rodinný miláček,i když občas bych ho nejraději vyměnila,třeba když mi rozkousal úplně nové boty.."

 
Další fotky naleznete zde: